Tokyo Olympic Games Evenement: Pool "鱼" RUSHING Drie Gold Chinese Dames hoopten

Tokyo Olympic Games Evenement: Pool "鱼" RUSHING Drie Gold Chinese Dames hoopten

Originele titel: Tokyo Olympic Games Evenement: Zwembad "鱼" RUSHING Drie Gouden Chinese vrouwen hoopt de eerste winnende China News Service Tokyo 30 juli (Reporter Wang Zhenmin) Tokyo Olympische Spelen op de 8e dag (31e), het Chinese legioen zal nog steeds meer Lijnaanval, meer dank, verwacht in gewicht, trampoline, damesontwerp, badminton, zwemmen, enz. Naast de gouden medailleoorlog is een groep wedstrijden bezorgd – het volleybalteam van Chinese vrouwen dat drie verloren is geweest, zal ernaar streven om te winnen in de Slag van Itali?. Als de verdedigende kampioen van tevoren een rond team zal zijn. De man tilde de 4 gouden dameszeilboten op tot het volmachtende commentaar voor twee dagen, en de gewichtheffen is een rook. In de 81 kg finales van mannen zullen de twee wereldrecords zijn tweede Olympische gouden medaille raken.

Dit is de derde Olympische Tour van Lu Xiajun. Bij de Olympische Spelen in Londen is hij een 77kg gouden medaillewinnaar en wordt een zilveren medaille genomen bij de Rio Olympische Spelen. Het gewichtheffende team van China heeft vier mannelijke spelers om deel te nemen aan de competitie van 4 herenprojecten. Op dit moment zijn de top 3 gouden medailles opgenomen in de zak.

In het Chinese damesgewichtsverlies is de 55kg gouden medaille niet verrast, de Chinese mannelijke rol of zal de gouden medaille in de Olympische Spelen realiseren.

Zeilboten produceren mannen en vrouwen windsurfen RS: X-klasse twee gouden medailles.

Op de Olympische Spelen van Parijs, zal de windsurfen RS: X-niveau worden vervangen door watervleugel, zodat u de windsurfende RS verlaten: X-niveau in de Olympische Spelen.

Bij de Olympische Spelen van 2008 won Yin Jian in de windsurfen van vrouwen: X-niveau, en realiseerde de doorbraak van de China-delegatie naar de Olympische gouden medaille "nul" van zeilen. Dit, de Chinese spelers Lu Yunxiu, BI YI heeft naar het medaillewiel geavanceerd, Lu Yunxiu is een kopnaam van de Windsurfboard RS: X. Het 25-jarige Fujian-meisje kreeg de kampioen in het WK 2019, en ik hoop dat ik een gouden medaille in Tokio kan hebben om het Chinese zeilwindsurf-team op het gordijnoproep te maken. Na de Chinese speler Zhu Xueying, nam Liu Lingling de trampoline van de vrouw, de Trampoline van de mannen zal ook een Gold Medal Battle, Dong Dong, en Gao Lei zullen spelen namens het Chinese team. Als de Olympische Spelen is Dong Dong al een gouden medaillewinnaar van de Olympische Spelen van Londen.

Bij de Rio Olympische Spelen werden het zilvermerk en de bronzen medaille verkregen van Gao Lei. In deze Olympische cyclus is Gao Lei niet te stoppen, het winnen van de vier opeenvolgende kampioenschappen van de Wereldkampioenschappen.

De reis naar Tokio, de twee sterke combinaties, zal naar verwachting een zilveren medaille maken in de trampoline van de man.