Verbeter de party class-systeem om de partijgeest te verbeteren

Verbeter de party class-systeem om de partijgeest te verbeteren

Originele titel: Verbeter het Party Class-systeem om de spirituele cultivatie te verbeteren ["twee scholen en één" leeronderwijs] Partij-secretaris van Party Comité twee partijcursussen voor alle partijen; Partijcommissies hebben elk jaar over een feestles gesproken; Branchecretaris is een Branch Party-leden spraken over partijlessen; aangemoedigd en ondersteunde gewone feestleden om contact op te nemen met de daadwerkelijke partijklasse … in april van dit jaar, heeft het Partijcommissie van het Nationale Prijs-College uitgegeven de "National Poscution College", de verantwoordelijkheid en specifieke vereisten voor De toonaangevende kaders van de partijleden, de inhoud en het formulier van de partijcategorie?n, de organisatie-garantie, de leerlingsvereisten van de partijklasse en de organisatorische leiding van de partij en de klas hebben specifieke bepalingen gemaakt.

  "Aangezien de twee onderzoeken moeten bestuderen, heeft het Comité van de College Party zich gericht op het versterken van de partijvoorschriften en de generaal Secretary of Party-voorschriften van Xi Jinping en Xi Jinping’s General Secretary of the Party, Innovation Party, en de partijklasse in het leven van de partij is meer Volledig. In de partij- en klassenactiviteiten zal ik constant mijn feestleden voelen, accepteer het ‘fysieke onderzoek’ van de partij ‘en doet het bewustzijn van gekwalificeerde partijleden, en om te oefenen’ student denken, de basis van de ideologie kennen.

"De secretaris van de nationale officier van justitie" China Aanklager "magazine Party Branch Secretary Jiang Yan zei.

  De nationale officier van justitie organiseerde de Partij-trainingsklasse en de partijklasse is continu innovig ingezet. In de partijklasse wordt de Partijcommissie geleerd en de centrale partijschool wordt uitgenodigd om te praten over de klasse van de partij, de reguliere partijleden aan te moedigen BERICHTJE STUREN De werkelijke partijklasse, cre?erde de Partijcommissie "Double Talk", dat wil zeggen, de twee partijclasses verklaren hetzelfde onderwerp uit verschillende perspectieven, verschillende betekenis, en hebben het welkom en de erkenning van de meerderheid van de party-leden ontvangen. De College Party Class-studie besteedt ook aandacht aan de realiteit van het College, met het combineren van het leren van partijklasse en procuratoriaal onderwijs en combineert het oplossen van problemen met het oplossen van problemen. Op 9 mei maakte Xu Xianming, plaatsvervangend directeur van de procuratoraat van de Supreme People, een speciale lezing over de studenten en alle faculteit van de Chinese kenmerken. Partij-leden en kaders hebben gezegd dat ze praten over feestlessen, luisteren naar feestlessen, is erg belangrijk om de juiste politieke richting in werkelijk werk te behouden. "Verbeter het partyklasse-systeem is de sterkste start van ‘twee leer- en educatieve normalisatie-instellingen. Het is een belangrijke maatregelen om het concept van de partij te versterken. Het is een effectieve manier om de’ drie sessies te implementeren. Xu Zhongjian, directeur van het feest Comitékantoor van de offici?le school, wees erop dat door het resultaatde verzoek van de Secretaris van de Partijcommissie, de Partijcommissie, de Branch Secretary, het College, een duidelijke verklaring van de verplichting van alle partijleden en kaders, en continu het Partij versterkt Klasse attractie, feestklasse onderwijskwaliteit en -effect zijn aanzienlijk verbeterd, die de verbetering van de sequentieteelt van de topfeest bevorderde en de voortgang van het college bevorderde.

  (Reporter Gong Liang) (Editor: Huang Wei, Qinhua).