Rusland zal de eerste spatrerverslaggever openen in ‘s werelds eerste reporterstation in het internationale ruimtestation.

Rusland zal de eerste spatrerverslaggever openen in ‘s werelds eerste reporterstation in het internationale ruimtestation.

Astronaut Alexander Mi Sulkin Overzeese net 17 november Volgens Tascia wordt het Russische National News Agency Tascar ‘s werelds eerste media in het internationale ruimtestation, Astronaut Alexander Mi Sulkin is de eerste ruimte van de Tasca, meldt het dagelijkse werk van het ruimtestation . Volgens rapporten hebben de Russische National Aerospace Group en Tascia een memorandum van de samenwerking ondertekend op 17e, en de Tasca opent een normaal station van de station in het internationale ruimtestation. Tascia heeft vestigingen in Rusland en meer dan 60 landen.

Russian National Aerospace Corporation General Manager Rosewang zei dat ruimteverslag mensen de werkdetails van astronauten in ruimtestations, experimenteel onderzoek en unieke ruimtevlucht vertoont. Speciale verslaggever Misulkin voltooit de Tasco toegewezen rapport- en opnametaken in het ruimtestation.

Op 8 december zal Malilkin ook het Russische Union-ruimtevaartuig, met Japan Billionaire Yuzeboy, en de productie van de driedaagse ruimtevlucht naar de driedaagse Banyan.

(Overseas Network Wang Xiaoyu) Overseas Screen Copyright Work, geen machtiging wordt niet gereproduceerd. Editor: Wang Xiaoyu, Wu Qian.